Privacy en cookies

Dit cookiebeleid is voor het laatst bijgewerkt op 6 december 2021 en is van toepassing op burgers en legale permanente inwoners van de Europese Economische Ruimte.

1. INLEIDING

Onze website,  https://stremio.stream  (hierna: “de website”) maakt gebruik van cookies en andere gerelateerde technologieën (voor het gemak worden alle technologieën “cookies” genoemd). Ook worden cookies geplaatst door derden die wij hebben ingeschakeld. In het volgende document informeren wij u over het gebruik van cookies op onze website.

2. WAT ZIJN COOKIES?

Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door je browser op de harde schrijf van je computer of ander apparaat wordt opgeslagen. De opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers of de servers van relevante derde partijen worden teruggestuurd.

3. WAT ZIJN DE SCRIPTS?

Een script is een stukje programmacode dat wordt gebruikt om onze website correct en interactief te laten werken. Deze code draait op onze server of op uw apparaat.

4. WAT IS EEN WEBBACONS?

Een webbaken (of pixeltag) is een klein, onzichtbaar stukje tekst of afbeelding op een website dat wordt gebruikt om het verkeer op een website bij te houden. Om dit te doen, worden verschillende gegevens over u opgeslagen met behulp van webbakens.

5. COOKIES

5.1 Technische of functionele cookies

Sommige cookies zorgen ervoor dat bepaalde onderdelen van de website naar behoren werken en dat uw gebruikersvoorkeuren onthouden blijven. Door het plaatsen van functionele cookies maken we het voor u gemakkelijker om onze website te bezoeken. Zo hoef je bij een bezoek aan onze website niet steeds dezelfde informatie in te voeren en blijven de artikelen bijvoorbeeld in je winkelmandje totdat je betaald hebt. We kunnen deze cookies plaatsen zonder uw toestemming.

5.2 Statistische cookies

We gebruiken statistische cookies om de webervaring voor onze gebruikers te optimaliseren. Met deze statistische cookies verkrijgen wij kennis van het gebruik van onze website. Voor het plaatsen van statistische cookies vragen wij uw toestemming.

5.3 Advertentiecookies

Op deze website gebruiken wij advertentiecookies, waarmee wij de advertenties voor u kunnen personaliseren en wij (en derde partijen) informatie verkrijgen over de resultaten van de campagne. Dit gebeurt op basis van een profiel dat we aanmaken met uw klikken en browsen aan en uit  https://stremio.stream . Met deze cookies wordt u als webbezoeker gekoppeld aan een unieke ID, zodat u bijvoorbeeld niet meer dan één keer dezelfde advertentie te zien krijgt.

5.4 Marketing-/trackingcookies

Marketing-/trackingcookies zijn cookies, of enige andere vorm van lokale opslag, die worden gebruikt om gebruikersprofielen aan te maken om advertenties weer te geven of om de gebruiker op deze website of op verschillende websites te volgen voor vergelijkbare marketingdoeleinden.

Omdat deze cookies zijn gemarkeerd als tracking cookies, vragen wij je toestemming voor het plaatsen ervan.

6. GEBRUIKTE COOKIES

GOOGLE ADVERTENTIES OPTIMALISATIE

Marketing/Tracking

Google-advertenties

Marketing/Tracking

WISTIA

Statistieken, doel in afwachting van onderzoek

GOOGLE ANALYTICS

Statistieken

YOUTUBE

Marketing/Tracking, Functioneel

VERSCHEIDENE

Doel in afwachting van onderzoek

7. TOESTEMMING

Wanneer u onze website voor het eerst bezoekt, tonen wij u een pop-upvenster met uitleg over cookies. Zodra u op “Voorkeuren opslaan” klikt, gaat u akkoord met ons gebruik van de categorieën cookies en plug-ins die u hebt geselecteerd in het pop-upvenster, zoals beschreven in dit cookiebeleid. U kunt het gebruik van cookies uitschakelen via uw browser, maar houd er rekening mee dat onze website mogelijk niet meer goed werkt.

7.1 Beheer uw toestemmingsinstellingen

8. UW RECHTEN MET BETREKKING TOT PERSOONLIJKE GEGEVENS

U heeft de volgende rechten met betrekking tot uw persoonsgegevens:

  • U heeft het recht om te weten waarom uw persoonsgegevens nodig zijn, wat ermee gebeurt en hoe lang ze worden bewaard.
  • Recht op inzage: u heeft het recht op inzage in uw persoonsgegevens die bij ons bekend zijn.
  • Recht op rectificatie: u heeft het recht om uw persoonsgegevens op elk gewenst moment aan te vullen, te corrigeren, te verwijderen of te blokkeren.
  • Als u ons toestemming geeft om uw gegevens te verwerken, heeft u het recht om die toestemming in te trekken en uw persoonsgegevens te laten verwijderen.
  • Recht op overdracht van uw gegevens: u heeft het recht om al uw persoonsgegevens op te vragen bij de verwerkingsverantwoordelijke en deze volledig over te dragen aan een andere verwerkingsverantwoordelijke.
  • Recht van verzet: u kunt zich verzetten tegen de verwerking van uw gegevens. Wij voldoen hieraan, tenzij er gegronde redenen zijn voor de verwerking.

Neem contact met ons op om deze rechten uit te oefenen. Zie de contactgegevens onderaan dit cookiebeleid. Als u een klacht heeft over hoe wij met uw gegevens omgaan, dan horen wij dat graag van u, maar u heeft ook het recht om een ​​klacht in te dienen bij de toezichthoudende autoriteit (de Autoriteit Persoonsgegevens).

9. ACTIVEREN, DEACTIVEREN EN VERWIJDEREN VAN COOKIES

U kunt uw internetbrowser gebruiken om cookies automatisch of handmatig te verwijderen. Ook kunt u aangeven dat bepaalde cookies niet geplaatst kunnen worden. Een andere mogelijkheid is om de instellingen van uw internetbrowser te wijzigen, zodat u telkens een bericht ontvangt wanneer er een cookie wordt geplaatst. Raadpleeg voor meer informatie over deze opties de instructies in het gedeelte “Help” van uw browser.

Houd er rekening mee dat onze website mogelijk niet goed werkt als alle cookies zijn uitgeschakeld. Als u de cookies uit uw browser verwijdert, worden deze na uw toestemming opnieuw geplaatst bij een volgend bezoek aan onze websites.

10. CONTACTGEGEVENS

Voor vragen en/of opmerkingen over ons cookiebeleid en deze verklaring kunt u contact met ons opnemen via de volgende contactgegevens:

J. Marcelo F. Pereira
Calle Charcas #38, SC
Bolivia
Website:  https://stremio.stream
E- mail:  [email protected]
Telefoonnummer: 59170025701